By 4 januari 2013 Read More →

Super zoet en veel te lekker (voor kinderen)

Nee he! Een kookboek vol met recepten die onverantwoord lekker en overdreven mooi zijn om te zien. Speciaal voor die momenten dat je gewoon iets wil snoepen! En niet zomaar iets, maar iets véél te lekkers en véél te zoets.

In dit boek vind je dan ook de heerlijkste recepten voor koekjes, ontbijtjes, drankjes, taarten en toetjes. Denk bijvoorbeeld aan betoverend warme chocoladepuddingtaart en bananenpannenkoekjes of appeltaarttosti’s en zelfgemaakte marshmallows, alles rijkelijk versierd met chocoladesaus, fruit, karamel of snoepjes.

Kinderen kunnen helpen bij het koken of bakken van al het lekkers, maar mogen zeker assisteren bij het opsmikkelen! Super zoet en veel te lekker (voor kinderen). Bijna te lekker, veel te mooi en dus perfect voor een feestje!

Info en online bestellen: Super zoet en veel te lekker (voor kinderen) – Jill O’Connor – Becht boeken

kinderboekentip, recensie  kinderkookboek veels te zoet voor kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Kookboeken

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.