By 14 december 2012 Read More →

Feest in de Keuken! Winterse recepten voor kinderen

De dagen worden korter en de winter lonkt met haar feesten en feestjes – die knusse maanden waarin de wereld wordt ondergedompeld in traditie en gezelligheid en alles een speciaal tintje krijgt, vooral koken en eten.

Tijd om iedereen een schort voor te binden, een pollepel in de hand te drukken en te beginnen! Want de winterperiode is het allermooiste moment om de keuken in te duiken met de kinderen. Om tradities te beginnen of voort te zetten. En samen herinneringen te maken.

De geur van speculaas, peperkoek of oliebollen is een feest van herkenning. In Feest in de keuken! staan de lekkerste wintergerechten om samen met de kinderen te maken: van zoete marshmallow-sneeuwpopjes tot een prachtige kerstboomstam – met vogeltjes – en van een ouderwets peperkoekhuisje tot heerlijke zoete karamel-appeltjes.

Info en online bestellen: Feest in de keuken ! – Annie Rigg – Becht boeken

kinderboekentip, recensie feest in de keuken, kinderkookboek

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.