By 21 november 2012 Read More →

Sinterklaas Recepten #1

In Nederland kijken sommige kinderen al weken uit naar 5 december om op het Heerlijk Avondje de mooiste cadeautjes uit te pakken. Wij als ouder zijn soms wat minder blij met die Goedheiligman, maar verwelkomen Sint en Piet toch ieder jaar weer met open armen. Sinterklaas is natuurlijk het Kinderfeest bij uitstek, dus dat vieren wij uitbundig. Ook in de keuken!

Wij vonden 5 Sinterklaas recepten voor Kruidnoten & Pepernoten die op 5 december (en alle dagen daarvoor) gestrooid en gegeten kunnen worden. Dubbel genieten!

lekkere sinterklaas recepten voor 5 december het heerlijk avondje

 

TOP 5 lekkerste Kruidnoten en Sinterklaas Recepten van de Appie :

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas, Algemeen, Food

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.