By 9 november 2012 Read More →

Het grote Nutella kookboek

Zal het maar meteen eerlijk toegeven, ik heb geen Nutella in huis, ik ben er gewoon niet mee opgegroeid vroeger. Wij hadden pindakaas en hagelslag maar geen Nutella of andere chocoladepasta op de ontbijttafel.

het grote nutella kookboek

Ik was dus ook best verbaasd toen ik een kookboek vond vol met gerechten waar je Nutella voor nodig hebt. En het is nog een behoorlijk dik kookboek ook. 447 pagina’s met meer dan 300 verrassende Italiaanse recepten die dit bekende broodbeleg naar een hoger niveau brengen. Van Nutella-cakejes tot Nutella-koekjes en van met Nutella gevulde peren uit de oven tot chocolade croissants, het komt allemaal aan bod.

Er is maar een nadeel aan dit boek…. Je moet wel van chocolade houden!

Zal ik dan toch maar snel een pot Nutella gaan halen?

INFO: Het grote Nutella Kookboek of Het kleine Nutella Kookboekje bestel je snel online.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Kookboeken

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.