By 7 november 2012 Read More →

Macarons, Cupcakes & Cakepops en nog meer lekkers uit de oven – Mia Öhrn

kinderboeken tip macarons

Mjam! 94 pagina’s vol smaakvolle bakgerechten. Een boekje met heerlijkheden die je ogen en smaakpapillen kietelen (het water loopt je in de mond als je er doorheen bladert). De meeste gerechten zijn wat ingewikkelder dan het standaard ‘koekjes bakken met de kinderen’ maar waarom zou je niet eens wat anders proberen?

Het zijn de luxe extraatjes die je dag een gouden randje geven. En dat is precies wat dit heerlijke boekje voor ogen heeft: je wordt alleen al blij als je erdoorheen bladert. Bak je eigen macarons, cupcakes, cakepops, brownies of whoopies en eet ze vervolgens zonder spijt op! Echt die nog zo’n donkere, regenachtige najaarsdag krijgt kleur met dit lekkers. Dus haal je hart op aan deze schaamteloos luxe, superzoete, overheerlijke geurende brownies, pastelgetinte koekjes en zachte Franse madeleines. Je hebt jullie nieuwe favoriete bakboek (en bezigheid) gevonden!

INFO: online bestellen kan bij Gottmer

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.