By 31 oktober 2012 Read More →

Smulpaapje zet goede kindermenus op de kaart

Ga jij graag uit eten met de kinderen? Dan zijn zij (of in ieder geval jij) de standaard pannenkoeken, patat met appelmoes en andere ‘kindermenu’s’ vast meer dan zat. Begrijp met niet verkeerd, er is niets mis met pannenkoeken of friet op zijn tijd, maar mijn kinderen willen echt wel wat anders eten in een restaurant. 

Maar waar vind je zo snel een restaurant waar zowel het restaurant als de menukaart kidsproof is?

Op Smulpaapje.nl vind je restaurants die veelal écht eten op de kaart voor kinderen hebben en/of waar je kleinere porties van de normale kaart voor je kind kunt bestellen. Restaurants waar je niet raar wordt aangekeken als je voor je kind iets anders kiest dan de standaard kindermenu gerechten. Kortom, waar je lèkker met je kind uit eten kunt!

smulpaapje, lekker uiteten met kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food, Er op uit

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.