By 28 september 2012 Read More →

Samen koken

Sinds Boris een keer Junior Masterchef heeft gezien, heeft hij een nieuwe hobby: koken! Eigenlijk hielp hij al heel lang vrijwel elke dag mee met koken, meer omdat dat zo gezellig is. En omdat de kok regelmatig wat proeft natuurlijk. Maar nadat hij die kinderen zelf zag koken en vertellen over wat ze gemaakt hadden, vroeg hij ons de oren van het hoofd over ingrediënten en bereidingswijzen. Ik kan hem er niet veel over bij brengen, want ik kook meestal wat Aline vooraf heeft bedacht 🙂 Dus hij moest het doen met zo nu en dan kijken naar zijn favoriete film Ratatouille of de kookzender 24kitchen

Totdat hij de kans kreeg om een echte kok te ontmoeten! Mijn schoonouders namen ons mee uit eten in Elspeet, restaurant De Witte Pauw. Ze komen er vaker en belden vooraf om te vragen of Boris even in de keuken mocht kijken. Dat mocht van chef kok Tomi, dus Boris wilde zijn mooiste overhemd en stropdas aan om goed voor de dag te komen. Toen we net in het restaurant waren mocht Boris meteen mee de keuken in. Tomi liet hem alle apparaten zien. En Boris mocht een stukje kaas proeven dat over sommige gerechten ging. Het was een geweldige ervaring voor hem, hij was er beduusd van. En het heerlijke bakcamembertje wat hij uitkoos smaakte hem nog beter, nu hij wist waar en door wie het gemaakt was!

samen koken met papa

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food, Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>