By 8 augustus 2012 Read More →

Broodje hotdog

Op Pinterest kom ik zoveel mooie inspiratie tegen dat mijn hoofd er soms bijna van overloopt. Er zijn nog zoveel mooie dingen die ik ook graag wil maken! Maar ja tijd he *zucht*. Mijn inspiratie voor deze broodjes hotdog komt van het Tast of Japan blog. Daar maakten ze een prachtige hotdog met brooddeeg, daar had ik geen tijd voor dus ik maakte een snelle variant.

broodje hot dog

Snijd een pitabroodje in de vorm van een hond (of ander dier) bak het af in de oven. Vul het warme broodje met wat sla een warm (knak-) worstje en maak een gezicht op het broodje met een beetje ketchup, mayo en rozijntjes (of dat wat je in huis hebt). Woef! Eet smakelijk.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food, Dutch Bento

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.