By 11 juli 2012 Read More →

GoodByn lunchtrommel & winactie Kleine Sam

Wow! Deze winactie van Kleine Sam is wel een hele leuke zeg! We mogen twee GoodByn lunchtrommels weggeven. En dat zijn niet zomaar bakjes dat zijn echte die-wil-ik-hebben lunchboxen! Voor straks als de kids weer naar school gaan. Handig voor tussen de middag tijdens het overblijf uurtje.

winactie, winnen, win, give away lunchbox goodbyn

Zes voordelen van de Goodbyn lunchbox op een rijtje:

  • Eenvoudig te openen De Goodbyn trommels zijn voorzien van oren aan de bovenkant van de lunchbox, zo gaan ze gemakkelijk open.
  • Ingebouwde handgreep Makkelijk voor zowel kinderen als ouders om mee te nemen!
  • Vakjes Kijk dat is handig die verschillende vakjes, blijft alles lekker vers en smaakvol. Perfect voor appels, sinaasappels of zelfs een banaan! Gestapelde sandwiches, bagels, een kleine pasta salade, chips, yoghurt of koek. 
  • Drinken Bij de lunchboxen zit al een drinkflesje dat je zelf kunt vullen. Fijn want dat past precies in de lunchtrommel! En geen dure kleine pakjes sap meer.
  • Stickers Elke Goodbyn wordt geleverd met twee vellen stickers, zodat de kinderen hun lunch trommel helemaal eigen kunnen maken. Lekker customizen die box!
  • Schoonmaken Ze kunnen in de vaatwasser!

Op de GIVE AWAY pagina kun je mee doen aan de winactie.

Nieuwsgierig naar de top 10 lunchtrommels voor kinderen? Snel kijken!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.