By 12 oktober 2011 Read More →

BENTO 3 biggetjes trommel

De drie biggetjes trekken de wereld in en vandaag gaan ze mee naar school!

drie biggetjes

Wat heb je nodig? 

  • boterhammen
  • roze kokosbrood
  • boter
  • poedersuiker
  • hagelslag

 

Keukenspullen: 

  • glas
  • mesje of schaar
  • satéprikker

 

En zo ga je te werk:

Neem twee boterhammen en beleg ze met kokosbrood. Steek uit de dubbele boterham 3 cirkels met een glas.  Besmeer de cirkels aan de bovenkant met boter. Steek nog 3 rondjes uit het kokosbrood en plak ze op de boterhammetjes. Snijd 6 driehoekjes en 3 hele kleine rondjes uit de restjes kokosbrood. Prik met een satéprikker gaatjes uit de rondjes: dit zijn de varkensneuzen.

Doe een eetlepel poedersuiker in een glas en druppel er een beetje water in. Lijm de oren en de neuzen op de varkentjes met het poedersuikermengsel. Lijm tenslotte wat hagelslag op de varkens om ogen te maken. Laat ze goed drogen voor je de varkentjes meegeeft in een trommeltje en zorg ervoor dat ze klem zitten in de trommel, zodat ze niet teveel schuiven onderweg.

De 3 biggetjes stonden ook in Moodkids Magazine.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food, Dutch Bento

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>