By 31 augustus 2011 Read More →

BENTO Oeh oeh aap op je bord

Deze apenboterham bestaat uit drie vormen: cirkel, hart en ovaal. Het is gemakkelijk om uitsteekvormpjes te gebruiken, maar je kunt ook gewoon snijden of knippen. Voor de cirkel kun je een glas nemen. 

Wat heb je nodig? 

  • bruine boterham 
  • witte boterham 
  • kaas 
  • rozijntjes 
  • suikeroogjes (optioneel, je kunt ook rozijntjes gebruiken) 

Zo maak je de aap: 

Steek een grote cirkel uit de bruine boterham. Steek of knip een ovaal uit een witte boterham. Steek of knip een hart uit een plak kaas. Leg het hart op de cirkel en het ovaal op het hart. Leg de suikeroogjes op het hart en leg twee rozijntjes op het ovaal, dit zijn de neusgaatjes. Snijd twee hoekjes van het restje bruine boterham en leg ze naast de cirkel. Leg een lang stukje van de korst op het ovaal.  

Tip: suikeroogjes kun je online kopen bij Party Sweets

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>