By 13 juli 2011 Read More →

BENTO Regenboogfruit

In de zomer is er volop fruit te koop. Fruit is lekker van zichzelf. Behalve wassen en soms schillen en snijden, hoef je er meestal niet zoveel mee te doen. Maar het kan wel natuurlijk!

Fruit smaakt goed in toetjes, ijsjes en in taarten. En wat dacht je van een fruitsalade? Fruitsalade is met wat yoghurt een gezond ontbijt of een lekker tussendoortje maar ook een fris dessert na bijvoorbeeld een barbecue. Je kunt zelf kiezen welk fruit je gebruikt, maar let er wel op dat je heel zacht fruit zoals frambozen pas op het laatste toevoegt. 

Als je het fruit niet door elkaar doet, maar opstapelt in laagjes krijg je een regenboogeffect! Regenboogfruit staat vrolijk op tafel op een kinderfeestje. En als je het in een dichte beker meegeeft naar school, lepelt je kind zich vrolijk door een gezonde fruitsalade heen, die steeds van kleur verandert. Net een toverbal.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>