By 7 juli 2015 Read More →

Win een avontuurlijk kinderfeestje bij Safaripark Beekse Bergen

Een mokkende of huilende jarige. Ruziënde vriendjes. Een ontploft huis… Herkenbaar? Of juist helemaal niet?

Zijn jouw kinderfeestjes echt altijd een groot succes met stralende en serene smoeltjes? Deel jouw leukste óf rampzaligste kinderfeestjeservaring en maak kans op een avontuurlijk kinderfeestje voor 12 personen in Safaripark Beekse Bergen ter waarde van 300 euro!

Kinderfeestje winnen

Kinderfeestje winnen

Nog tot en met 12 juli aanstaande, kun je bij het avontuurlijke meisjesmerk LoveStation22 een compleet kinderfeestje ter waarde van 300 euro winnen op Safaripark Beekse Bergen voor 10 kinderen en 2 begeleiders!

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op Lovestation22.com

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kinderfeestjes

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.