By 26 januari 2015 Read More →

Supersnelle superhelden DIY

De ene dag zijn ze zusters en de andere dag willen ze een superheld zijn. En dat is bijna hetzelfde 🙂 Gelukkig hebben we genoeg spullen in huis om ze om te in no time om te toveren tot superheld.

Superhelden hebben maskers en (soms) echte superheldencapes, net als mega Mindy, Batman en Spiderman.

superhelden maskers en superhelden capes meisjes

Wat heb je nodig voor supersnelle superhelden?

  • stevig vilt
  • elastiek touw
  • breed lint of elastiek touw
  • gladde stof (geen stretch)

maskers maken van vilt

Teken op het vilt de vorm van je superheldenmasker. Knip het masker uit met een stofschaar. Bevestig elastiek koord aan de maskers. Voor de finishing touch kun je nog een vilten ster of bliksem knippen en op het master plakken of stikken.

Superhelden capes

Wil je nog een cape maken? Neem een lap gladde stof van ongeveer 120 cm x 70 cm. Zoom de uiteinden om en naai een brede tunnel aan de bovenkant. Rijg elastiek of lint door de tunnel en klaar zijn je snelle superhelden.

To the rescue!

Wimke

superhelden capes DIY

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.