By 16 september 2020 Read More →

Een boeket voor je deur

Bloemen: ik ben er dol op! Om aan iemand te geven, maar ook om mezelf mee te verwennen. Een bos bloemen maakt mij namelijk blij en vrolijk. Dus ga ik er maar vanuit dat dat hetzelfde effect heeft op anderen. 😉

Met een bos bloemen geef je een boodschap mee. Het is een steuntje in de rug voor iemand die het lastig heeft of je kunt er iemand sterkte mee wensen. Maar ook bij blijere situaties die een felicitatie verdienen zoals een verjaardag, een diploma of de aankoop van een nieuw huis is een bos bloemen ideaal. Voor de lokale bloemetjes maak ik gebruik van de lokale bloemisten. Zelf heb ik al 1,5 jaar een bloemabonnement van een lokale bloemist,. waarbij er iedere twee weken een prachtige bos bloemen (in vaas!) bij de voordeur wordt afgeleverd. Ik hoef er alleen een mooi plekje in huis voor te zoeken. Een bos bloemen brengt direct sfeer in huis. Voor vrienden die wat verder weg wonen, laat ik graag bloemen bezorgen.

Tegenwoordig heel makkelijk, want je bestelt gewoon online bloemen en je laat je bloemen bezorgen aan het gewenste adres. Boeketten staan duidelijk gefotografeerd en zo kun jij makkelijk  de beste keuze maken. Heb je je boeket gevonden? Dan bestel je dit online. Je kunt zelfs nog een kaartje kiezen en mee laten sturen om zo je boeket bloemen van een persoonlijk bericht te voorzien. Zo is een bos bloemen bestellen toch echt een eitje!

Zeg het met bloemen

Bloemen bezorgen is natuurlijk ideaal om verschillende redenen. De belangrijkste: je kan makkelijk de juiste boodschap ermee overbrengen. Helaas is het niet altijd even makkelijk om het beste boeket uit te kiezen, want je wilt immers dat dit matcht met de juiste emotionele lading. Daar is het van belang dat het boeket ook aansluit bij de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger. Dit maakt het een persoonlijk cadeau waar daadwerkelijk aandacht is besteed. Gaat het om een feestelijke situatie, bijvoorbeeld het vieren van een slagen? Dan is een fleurig en kleurrijk boeket bloemen erg geschikt. Is de situatie van serieuze aard? Kies dan een neutraal boeket met rustige kleuren, maar ook voor rustige en neutrale bloemen.

Boeketcadeau bloemenbezorging

Benieuwd waar je een mooi overzicht hebt van talloze boeketten en waar je ze kan bestellen en laten bezorgen? Kijk eens op Boeketcadeau: een online bloemist waar voor elke gelegenheid een mooi boeket tussen zit. Hun bloemisten stellen met de grootst mogelijke zorg de boeketten samen. Zo ben je verzekerd van een mooi boeket waarmee jij exact die boodschap meegeeft, die je graag wilt.

Dit is een samenwerking met www.boeketcadeau.nl

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Feest

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.