By 21 augustus 2015 Read More →

Pimp je schriften met neon draad

Ik ben dol op notitieblokjes. Vooral op notitieblokjes van kraftpapier. Omdat ze zo tof te pimpen zijn. Daarmee geef je ze een persoonlijke touch waardoor ze ook zo leuk zijn om als cadeautje te geven. Bij de HEMA vond ik deze schriftjes met een omslag van kraftpapier. Die riepen om een pimpbeurt. Dit keer borduurde ik ze met neon draad.

Pimp je schriften

pimp je schriften

Wat heb je nodig?

  • prikpen/prikblok
  • felgekleurd draad
  • naald
  • schriftjes

Om een mooi hartje te maken, knipte ik de vorm uit een dubbelgevouwen post-it notitievelletje. Als je de plankrand niet wegknipt, dan kun je die gemakkelijk gebruiken om het velletje op zijn plek te houden. Trek aan de binnenkant van je omslag de omtrek licht over en prik met een prikpen gaatjes. Doe dit zoveel mogelijk op gelijke hoogte. Borduur daarna het hartje. De diamant heb ik ook uitgeknipt uit een dubbelgevouwen post-it velletje. Af en toe even openen om te kijken of de vorm klopt. Vervolgens de vorm weer licht omtrekken aan de binnenkant. De laatste lijnen trek je makkelijk met een lineaal.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.