By 7 februari 2014 Read More →

Kleed stempelen voor Valentijn

tafelkleed stempelen valentijn

Maak samen een kleed der liefde !

Laten we de tafel ook eens feestelijk dekken tijdens Valentijnsdag! Maak het kleed samen met je grootste liefdes!

Dit heb je nodig om zelf een kleed te bestempelen:

  • een groot wit laken
  • rode textielverf
  • (mag maar hoeft niet: spuitbus goudverf)
  • mal van een hartje, geknipt uit karton
  • (schuur)sponsje

Probeer het laken van te voren netjes te strijken. En tamponneren maar!

tafelkleed stempelen

Tip:  Leg iets onder het laken om doorlekken van de verf te voorkomen !

Fijne Valentijnsdag!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.