By 30 maart 2013 Read More →

MoodKids Magazine – Zebra is Jarig

Zebra is jarig!

En hij viert feest! En wel in het nieuwste issue van ons magazine, met een animal fantastic DIY feestje voor kinderen.

MoodKids Magazine 1-2013 spreads

Dreamteam Myrthe & Monique maakten deze prachtige productie voor MoodKids en laten je zien hoe je met een dosis creativiteit zélf een kinderfeest maakt met dierenthema.

Ook Cieleke zet ons aan het werk, want ze maakte dit do-it-yourself kippenpak. Ben je een beetje handig? Met het stappenplan in het magazine vul jij zelf ook de verkleedkist weer aan met een mooie creatie.

Uiteraard hebben we weer een paar mooie Bento’s voor je, Meta van Gijn van NotmyLunch (voorheen Leukelunch) is back! Een bonte verzameling van animal inspired Bento’s vind je hier. En natuurlijk ook een sweet treat van Nikki, deze frogfun printable is ook nog eens helemaal gratis!

Zoals we eerder al een blogden, hebben wij een zwak voor mooie ABC Posters. Eefje ontwierp deze Animal ABC en hij is gratis te downloaden! Lijst hem in en geef hem een mooi plekje op de baby- of kinderkamer.
Deze Origami dierenketting maak je ook zelf, leuk als kadootje of kinderknutsel, voor de échte kleine dierenvrienden.


Last but not least, hebben we natuurlijk weer een mooie shopping selectie voor je met fashion, interieur en speelgoed in het dierenthema. Shop till you drop, want met een paar clicks besteld. Hoef je de deur ook niet meer uit!

Oh en voor ik het vergeet; er valt deze maand onwijs veel leuks te winnen bij ons op de website! Nou ja winnen, we geven het gewoon weg en het enige dat je er voor hoeft te doen is je hier aan te melden.
We geven onder andere twee vakanties (van Landal & FarmCamps), het boek “Hoera we gaan naar Artis”, een tegoedbon voor een geboortekaartje, entreekaarten voor de Apenheul en twee mooie muziekdoosjes weg. Dus hop, schrijf je in en doe mee!

Ga er maar even lekker voor zitten, want er staat nog veel meer in het magazine. Fijne paasdagen allemaal!

 

Liefs, Eefje & Maike

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, zelf maken, Magazines

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.