By 15 december 2013 Read More →

Handige Kalender- & Agendastickers voor een overzichtelijk jaar

Iedere mama heeft wel een voorkeur voor een familie agenda. De een gaat net als ik voor een eenvoudige basic agenda van de Hema , een ander kiest liever voor de zoete familieplanner van Pimpelmees of de handige Kidsproof familie kalender. En weer een ander koopt al jaren de Plan Point Homeplanner of maakt zelf een agenda voor het hele gezin. Keuze genoeg!

Welke planner je ook gebruikt, in alle gevallen is het handig als je speciale data van verjaardagen, speelafspraakjes, theater, feestjes en kapper-, huisarts- of tandartsbezoek op een duidelijke manier kunt markeren. En dat kan dus. Praktisch, snel en handig met de stickers van plan-point. Stomerij, c.v. ketel onderhoud, bibliotheek, schoen- of kleermaker, dierenarts of consultatie bureau. Jij hebt straks echt geen excuus meer of iets te vergeten, want aan alle stickers is gedacht door illustrator Geert Gratama.

Afgelopen weekend heb ik alvast stickers geplakt voor het volgend jaar. Je bent er even zoet meer, maar ik vind het wel reuze overzichtelijk om al mijn jaarlijstjes (school, afvalophalen, sporten, etc ) overzichtelijk in 1 agenda te hebben staan. De stickers zijn opvallend en lekker klein, zodat er veel ruimte overblijft voor andere notities.

INFO en online bestellen: 480 handige kalender & agendastickers voor € 4,95.

praktische stickers voor familie agenda

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Papier

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.