Alles is haken van Saskia Laan vol inspiratie

Als je een haakfan bent, ken je ongetwijfeld Saskia Laan. Van haar blog ‘Haken bij Saar en Mien’ (net vervangen door saskialaan.nl) of van het online programma Koffie & Wol voor Wolplein.

Vorige week zaterdag heeft ze haar nieuwe boek ‘ Alles is haken. Heel veel accessoires in kleur’ gelanceerd. Een vrolijk boek met kleurrijke mode- en woonaccessoires voor binnen en buiten. In ‘Alles is haken’  staan meer dan 25 diverse en sfeervolle haakontwerpen, inclusief stap voor stap omschrijvingen en haakschema’s in tekst en beeld. Hieronder een kleine impressie van enkele items uit Saskia’s boek.

Alles is haken

Ikzelf ben verliefd op de gehaakte lampionnen op pagina 91. Nu alleen nog iemand vinden die ze voor mij kan haken. 😉 Heb inmiddels al vele haakpogingen gedaan, maar op een of andere manier krijg ik het niet onder de knie. Categorietje ‘ te ongeduldig!’, denk ik.

Vriendinnetje Brenda, die wel graag én goed haakt, heeft het boek op mijn verzoek bekeken en zegt: “Wat een ontzettend leuk boek! Saskia heeft een hele leuke eigen sfeer en draai aan verschillende haakprojecten gegeven. Als je al een beetje haakervaring hebt kun je de duidelijke omschrijvingen vast goed volgen en ook de leukste dingen haken voor in en om het huis of voor jezelf en je omgeving. Ik denk dat ik ga beginnen met de vlaggenlijn of de zwart wit poncho voor mezelf. Het tulpenkussen vind ik ook erg mooi. Het zullen wel weer 3 projecten tegelijk worden ;).”

Alles is haken: Klik, kijk & bestel

Alles is haken – Saskia Laan – Kosmos Uitgevers – 17,50

boekentip alles is haken

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Haken & Breien, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.