Mei maandkalender gratis downloaden

De mei maandkalender staat weer voor je klaar. Iedere maand publiceren we i.s.m. CliniClowns een gratis maandkalender in kleur of zwart-wit. #printable

In mei leggen alle vogels een mei. De mei maandkalender die we i.s.m. CliniClowns hebben gemaakt, laat het duidelijk zien. Maar het leukste is: jij bepaalt hoe de eieren eruit zien, wat voor kleur ze hebben en misschien kun je je verbeeldingskracht zelfs wel inzetten om te laten zien wat er uit het ei komt.  

Want met een beetje verbeeldingskracht van mijn zoon kwam er zo een dino uit het ei van dit lieve vogeltje… 😉

Verbeeldingskracht bij CliniClowns

De kalender die we samen met CliniClowns hebben ontwikkeld, heeft het thema ‘verbeeldingskracht’ Iedere maand kun je een nieuw blad in kleur of zwart-wit downloaden. Die je zelf of je kind kan inkleuren of verder kan aftekenen met jullie eigen verbeeldingskracht. Je kunt de kalender gebruiken als verjaardagskalender of juist leuk als kalender waar je de activiteiten voor je kind opzet. Aan het einde van iedere maand lanceren we de kalender voor de maand daarop. Na 12 maanden heb je dan een volledige jaarkalender.

Mei maandkalender

Je kunt de mei maandkalender gratis downloaden. Daarmee geef je ook toestemming om onze wekelijks emailnieuwsbrief MoodKids Updates te ontvangen. Met daarin de nieuwste artikelen, winacties en relevante thema’s, zoals bijvoorbeeld Valentijn, Moederdag of Sinterklaas.

Na je aanmelding ontvang je op het opgegeven emailadres direct een bevestiging. Deze kan per ongeluk in je spam belanden. Na het bevestigen ontvang je de download voor de gratis maandkalender. Daarin staan ook de downloads voor de andere maandkalenders.

 

Ontvang je MoodKids Updates al? Dan doorloop je wel dezelfde procedure, maar wordt je emailadres uiteraard ontdubbeld. Je ontvangt hem dus niet meerdere keren. Hetzelfde geldt als je al eerder een maandkalender hebt gedownload.

Heb jij de gratis mei maandkalender ook gedownload? Hangt hij inmiddels bij je thuis? Of heb jij of je kind er een mooie creatie van gemaakt? Post dan een foto op je social mediakanalen met de #cliniclowns en #moodkidsnl. Daarmee zet je CliniClowns mooi in de spotlights en maak je kans op een cadeautje, die wij maandelijks uitdelen aan iemand die zijn post deelt met de #moodkidsnl.

MoodKids is online ambassadeur van CliniClowns

 

gratis kalender mei #kalender #printable #gratis #planner

MoodKids is ambassadeur van CliniClowns. Dit artikel is i.s.m CliniClowns gemaakt.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.