By 29 maart 2019 Read More →

Maandkalender april staat voor je klaar!

De maandkalender april die we samen met CliniClowns hebben ontwikkeld, heeft het thema ‘verbeeldingskracht’. Iedere maand gratis te downloaden. #printable #kalender

1 April, kikker in je bil. Toepasselijker had de gratis maandkalender april die we gemaakt hebben i.s.m. CliniClowns niet kunnen zijn. De maand waarop de vogeltjes weer harder fluiten en de kikkers ontwaken in de sloot. Kom maar op met die lente!  

Verbeeldingskracht bij CliniClowns

De kalender die we samen met CliniClowns hebben ontwikkeld, heeft het thema ‘verbeeldingskracht’ Iedere maand kun je een nieuw blad in kleur of zwart-wit downloaden. Die je zelf of je kind kan inkleuren of verder kan aftekenen met jullie eigen verbeeldingskracht. Je kunt de kalender gebruiken als verjaardagskalender of juist leuk als kalender waar je de activiteiten voor je kind opzet. Aan het einde van iedere maand lanceren we de kalender voor de maand daarop. Na 12 maanden heb je dan een volledige jaarkalender.

Maandkalender april

Je kunt de maandkalender april hier gratis downloaden. Daarmee geef je ook toestemming om onze wekelijks emailnieuwsbrief MoodKids Updates te ontvangen. Met daarin de nieuwste artikelen, winacties en relevante thema’s, zoals bijvoorbeeld Valentijn, Moederdag of Sinterklaas.

Na je aanmelding ontvang je op het opgegeven emailadres direct een bevestiging. Deze kan per ongeluk in je spam belanden. Na het bevestigen ontvang je de download voor de gratis maandkalender. Daarin staan ook de downloads voor de andere maandkalenders.

Maandkalender april

Ontvang je MoodKids Updates al? Dan doorloop je wel dezelfde procedure, maar wordt je emailadres uiteraard ontdubbeld. Je ontvangt hem dus niet meerdere keren. Hetzelfde geldt als je al eerder een maandkalender hebt gedownload.

Heb jij de gratis kalender ook gedownload? Hangt hij inmiddels bij je thuis? Of heb jij of je kind er een mooie creatie van gemaakt? Post dan een foto op je social mediakanalen met de #cliniclowns en #moodkidsnl. Daarmee zet je CliniClowns mooi in de spotlights en maak je kans op een cadeautje, die wij maandelijks uitdelen aan iemand die zijn post deelt met de #moodkidsnl.

MoodKids is online ambassadeur van CliniClowns

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, focust ze zich nu volledig op MoodKids.

Simple Share Buttons