By 5 februari 2017 Read More →

Download deze gratis Valentijnsdag ontbijtset

Verras jij je lief op Valentijnsdag met een ontbijtje? Roelina ontwierp een gratis Valentijnsdag ontbijtset, die je hier gratis kunt downloaden.Verras jij je lief op Valentijnsdag met een ontbijtje? Roelina ontwierp een gratis Valentijnsdag ontbijtset, die je hier gratis kunt downloaden.

Valentijnsdag: een commerciële festiviteit bedacht door mensen die er alleen maar geld aan willen verdienen? Of juist leuk? Sinds ik moeder ben, ben ik over het begrip Valentijn nogal van gedachten veranderd.

CODEAFBEELDING

Oké, ik moet bekennen. Ook ik heb in mijn jonge jaren wel eens stiekeme kaartjes door de bus van die knappe jongen uit de straat gegooid. Maar wanneer je al 18 jaar met hetzelfde liefje op de bank zit, is een anoniem kaartje met ‘word jij mijn Valentijn?’ niet meer zo speciaal. ‘Ja schat, ik ook van jou! Zet je dan nu even de vuilnis buiten?’

Samen met je kinderen je lief verrassen met Valentijn

Mijn gedachte over Valentijnsdag is dus nogal veranderd. Ik ben namelijk een vreselijke muts geworden en dus vind ik Valentijnsdag ineens KEI leuk! Want wat is er nou leuker dan samen met je kinderen je lief te verrassen met Valentijn? Of leuker nog (papa’s even opletten a.u.b.) dat JIJ verrast wordt?

> Lees hier nog meer leuke ideeën om te maken voor Valentijnsdag

Cadeautjes doen het leuk, maar een ontbijtje op bed scoort natuurlijk ook punten. Je weet wel zo’n ontbijtje met een lekkere croissant, versgeperste jus en een zachtgekookt eitje. Oh, en vergeet dan even die vervelende kruimels in bed (ik HAAT namelijk kruimels in bed). Want op dagen als Valentijnsdag (of Moederdag, dan mag het uiteraard ook) maak ik hier graag een uitzondering voor. Even voor de duidelijkheid: alle andere 363 dagen van het jaar wordt er NIET gegeten in bed!

Downloads Valentijnsdag ontbijtset

Ik dwaal af, waar waren we. Om jouw Valentijnsontbijtje een beetje aan te kleden, heb ik een leuke Valentijnsdag ontbijtset voor je gemaakt, die je hier gratis kunt downloaden. De ontbijtset bestaat uit een zelf te printen placemat, een bestekzakje én een bekerwikkel. De ontbijtset is er in twee varianten. Eén in zwart/wit en één in zwart/wit met rood. Beide varianten zijn in te kleuren door je kinderen. Maar je kunt het ook ongekleurd laten, net wat je leuk vindt.

Verras jij je lief op Valentijnsdag met een ontbijtje? Roelina ontwierp een gratis Valentijnsdag ontbijtset, die je hier gratis kunt downloaden.

Wat heb je nodig?

  • A4 papier
  • downloads (zie hieronder)
  • (Kleuren)printer
  • (Eventueel) kleurpotloden of stiften
  • Schaar
  • Plakband of lijm

Voor de placemat:

Voor de placemat hoef je behalve deze te downloaden (en eventueel in te kleuren) verder helemaal niets te doen.

download kleur / download zwart-wit

Voor de bekerwikkel:

De bekerwikkel knip je uit. Je plakt deze aan het plakrandje met lijm of een plakbandje vast en schuift hem om een (papieren of plastic) wegwerpbekertje.

download kleur / download zwart-wit

Voor het bestekzakje:

Ook het bestekzakje knip je uit. Je legt het knipsel vervolgens op zijn kop op tafel (de prints zijn niet meer zichtbaar). Dan vouw je de (nu rechter)helft naar voren. Dit is de binnenkant van je bestekzakje. Vervolgens vouw je de kleinste (linker)helft naar voren. Dit is de voorkant van je bestekzakje. Het bestekzakje plak je in elkaar door middel van de twee plakrandjes met een plakbandje of een beetje lijm.

download kleur / download zwart-wit

Klaar! Resultaat is een gezellig, aangekleed ontbijt op bed speciaal voor jouw lief (of voor jou).

Bewaren op je eigen Pinbord? Pin hier!

Verras jij je lief op Valentijnsdag met een ontbijtje? Roelina ontwierp een gratis Valentijnsdag ontbijtset, die je hier gratis kunt downloaden.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Roelina is een ‘working mom’ van twee zoons (Finn en Olle) en een engelmeisje (Jasmijn), dat 2 weken na haar geboorte is overleden. Ze is gelukkig ongetrouwd met haar allerbeste vriend waarmee ze samenwoont in, zoals zij zelf zegt, haar huishouden van Jan Steen. Roelina werkt 36 uur in de week in de marketing en propt haar vrije tijd vol met hobby’s.