By 17 april 2015 Read More →

Pimp je huis oranje met deze gratis Koningsdag printable

Nog even en het is Koningsdag en daar hoort een feestelijke DIY bij. Oranje boven met deze gratis Koningsdag printable.

Vorige week zijn we naar de film geweest en daar hadden we lekker van chips gesnoept. Toen de verpakkingen van de chips leeg waren, kreeg ik een idee wat ik hiermee wilde gaan doen. Ik maakte een printable voor om deze doosjes wat je kan zien als een vrolijk patroon of als kroon met bovenop oranje knopjes. Het resultaat is dat je van alles met deze doosjes kan doen kijk maar.

kroontjes pot maken, koningsdag printable, gratis

Dit heb je -naast de Koningsdag printable- nodig:

uitleg oranje boven kroontje (deleted 6afaf727238b0d593b8691fcbf8db1fb)

Hoe maak je het:

Als de Koningsdag printable is uitgeprint, knip je de stroken uit.

De stook leg je om het doosje heen en plak het uiteinde vast op de plakstrook.

Zo heb je in een handomdraai bijvoorbeeld een doosje om je koninklijke snoepjes in te bewaren of een vrolijk bloempotje.

Veel plezier!

trommeltje voor koningsdag maken, koningsdag printable, gratis

Meer leuke Koningsdagideeën vind je op www.moodkids.nl/koningsdag

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Koningsdag, Downloads

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.