By 1 november 2014 Read More →

Maandkalender gratis downloaden

Een nieuwe maand een nieuw begin! De komende maanden ontvang je van ons iedere eerste van de maand een nieuwe maandkalender, gemaakt door Oktoberdots. Een tijdloze kalender zodat je hem jaar na jaar kunt gebruiken als je dat wilt. Deze maandkalender is ook een echte do-it-yourself kalender ! Want na het uitprinten van de maandkalender November, mag je zelf ook nog even aan de slag met het inkleuren er van. Veel plezier.

Deze maandkalender gratis downloaden? Dan kan! Iedere maand publiceren we een nieuwe maandkalender, zodat je uiteindelijk een volledige, tijdloze jaarkalender hebt.

gratis jaarkalender november

Download gratis maandkalender November

TIP: De kalender is natuurlijk ook prima te gebruiken als aftelkalender voor kinderen!

Oktoberdots

Bij Oktoberdots koop je de mooiste papierwaren. Gewoon online. Echte originele en gave artikelen van eigen ontwerp. Stuk voor stuk unieke items, die je niet gauw ergens anders tegenkomt. De ontwerpen zijn van begin tot eind met hart en ziel verzorgd. Dat zie je in elk product duidelijk terug. Ze stralen vrolijkheid, enthousiasme en geluk uit. Je wordt er gewoon helemaal blij van!

In de webshop koop je prachtige kaarten, stickers, posters voor in de (kinder)kamer maar ook voor een verjaardagskalender ben je aan het goede adres. Oh, en vergeet de kerst-collectie niet te bekijken!

Posters op maat

Heb je een gave print gezien in de Oktoberdots Shop maar zou je die graag in een ander formaat willen? Dat kan! Heel veel prints uit deze shop kun je op een ander formaat bestellen, bijvoorbeeld een poster die je te groot vindt en graag wat kleiner zou willen, of juist een ansichtkaart die je graag erg groot zou willen ophangen!

Wij zeggen: bezoek Oktoberdots en laat je inspireren!

Alfabet-poster-cijfer-poster-Oktoberdots

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>