By 29 november 2013 Read More →

Het papierboek

Verzamel je mooiste scharen maar vast want dit boek wil jij ook hebben! Als je van papier houdt natuurlijk.

Studio Boot stopte Het Papierboek vol met do-it-yourself ideeen & versierpapieren. We like! Als je zelf creatief ben kunt je direct aan de slag met de prachtige dessins uit dit papierboek. Kun je wel wat hulp gebruiken dan staan er genoeg inspiratie in wat te doen met dit papier.

Wat dacht je van origami kraanvogels, Christmas crackers, maskers slingers of een papieren tekst op de muur?

Knip, scheur, vouw er op los en leef je uit met de 31 inpakpapieren !

INFO en online bestellen: Het PapierBoek

doeboek papierboek studio boot

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, Papier

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.