By 25 februari 2019 Read More →

Voor maart is er een nieuwe kalender!

Ik ben al enkele jaren ambassadeur van CliniClowns. Daar ben ik nog steeds heel trots op en blij mee. Inmiddels ken ik de organisatie goed. Toch verrassen ze me steeds weer met nieuwe initiatieven waar ik heel blij van word. Ik niet alleen, eigenlijk ons hele gezin.

De kracht van de verbeelding is iets dat bij CliniClowns een belangrijke rol speelt. Verbeelding is belangrijk voor kinderen die geholpen worden door de bijzondere werkwijze van de CliniClowns. Een infuuspaal kan ineens een infuusDOELpaal worden. Voor je het weet, is het een goal en speel je in het Nederlands elftal. De clowns zijn in staat om in no-time aan te sluiten bij de belevingswereld van een kind. Met een beetje verbeeldingskracht speelt iedereen zo mee. Het is indrukwekkend om te zien hoe ontzettend professioneel, kundig en goed opgeleid de CliniClowns zijn.

Het visualiseren van verbeeldingskracht doet CliniClowns uiteraard vooral in hun werk met kinderen. Maar ook ten aanzien van de communicatiemiddelen zie je dat terug. Deze kalender is daarvan een prachtig voorbeeld.

Gratis kalender maart

Je kunt de kalender hier gratis downloaden. Daarmee geef je ook toestemming om onze wekelijks emailnieuwsbrief MoodKids Updates te ontvangen. Met daarin de nieuwste artikelen, winacties en relevante thema’s, zoals bijvoorbeeld Valentijn, Moederdag of Sinterklaas.

Na je aanmelding ontvang je op het opgegeven emailadres direct een bevestiging. Deze kan per ongeluk in je spam belanden. Na het bevestigen ontvang je de download voor de gratis maandkalender. Daarin staan ook de downloads voor de andere maandkalenders.

Ontvang je MoodKids Updates al? Dan doorloop je wel dezelfde procedure, maar wordt je emailadres uiteraard ontdubbeld. Je ontvangt hem dus niet meerdere keren. Hetzelfde geldt als je al eerder een maandkalender hebt gedownload.

Heb jij de gratis kalender maart ook gedownload? Hangt hij inmiddels bij je thuis? Of heb jij of je kind er een mooie creatie van gemaakt? Post dan een foto op je social mediakanalen met de #cliniclowns en #moodkidsnl. Daarmee zet je CliniClowns mooi in de spotlights en maak je kans op een cadeautje, die wij maandelijks uitdelen aan iemand die zijn post deelt met de #moodkidsnl.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.