By 26 november 2018 Read More →

De maandkalender december staat voor je klaar!

De maandkalender december in samenwerking met CliniClowns staat voor je klaar! Inmiddels zijn overigens alle maanden gepubliceerd en kun je dus ook een jaarkalender downloaden in kleur of zwart-wit.

Voor deze maand kozen we voor de zwart-witte versie. Job versierde hem met viltstift en ik schreef er alle afspraken voor hem op. Deze maand is ook voor hem best druk.

De maandkalender december hebben we weer in samenwerking met CliniClowns gemaakt. Je download hem hier gratis in kleur of zwart-wit.

Verbeeldingskracht bij CliniClowns

De kalender die we samen met CliniClowns hebben ontwikkeld, heeft het thema ‘verbeeldingskracht’ Iedere maand een nieuwe afbeelding in kleur of zwart-wit te downloaden. Die je kind kan inkleuren of verder kan aftekenen met zijn of haar eigen verbeeldingskracht. Je kunt de kalender gebruiken als verjaardagskalender of juist leuk als kalender waar je de activiteiten voor je kind opzet. 

Maandkalender december

Je kunt de maandkalender december hier gratis downloaden. Daarmee geef je ook toestemming om onze wekelijks emailnieuwsbrief MoodKids Updates te ontvangen. Met daarin de nieuwste artikelen, winacties en relevante thema’s, zoals bijvoorbeeld Valentijn, Moederdag of Sinterklaas.

Na je aanmelding ontvang je op het opgegeven emailadres direct een bevestiging. Deze kan per ongeluk in je spam belanden. Na het bevestigen ontvang je de download voor de gratis maandkalender. Daarin staan ook de downloads voor de andere maandkalenders.

Ontvang je MoodKids Updates al? Dan doorloop je wel dezelfde procedure, maar wordt je emailadres uiteraard ontdubbeld. Je ontvangt hem dus niet meerdere keren. Hetzelfde geldt als je al eerder een maandkalender hebt gedownload.

Heb jij de gratis kalender ook gedownload? Hangt hij inmiddels bij je thuis? Of heb jij of je kind er een mooie creatie van gemaakt? Post dan een foto op je social mediakanalen met de #cliniclowns en #moodkidsnl. Daarmee zet je CliniClowns mooi in de spotlights en maak je kans op een cadeautje, die wij maandelijks uitdelen aan iemand die zijn post deelt met de #moodkidsnl.

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.