By 25 juni 2018 Read More →

Juffentraktatie: bedankt voor de toffe tijd

Het einde van het schooljaar nadert. De juffentraktaties vliegen je om de oren. Een fenomeen dat mij nog redelijk onbekend is. Onze zoon gaat pas sinds een maand naar de basisschool en trakteren doen ze op het KDV alleen als je jarig bent. Toch bedacht ik een juffentraktatie. Voor alle kindjes die wél hun juf willen bedanken. Gewoon om te zeggen dat het tof was!

Toen ik 30 jaar geleden naar de basisschool ging, was het er nog niet. Althans, ik kan mij er niets van herinneren. Mijn moeder was de weken voor de zomervakantie niet druk in de weer en ik kan mij niet heugen dat ik mijn juf of meester ooit ergens voor bedankt heb. Eigenlijk best vreemd, ze zitten toch een heel jaar met je opgescheept. En met een beetje geluk heb je nog wat van ze opgestoken ook.

Een bedankje voor de juf of meester is dus best op zijn plek. Maar waar bedank je ze dan voor, of eigenlijk je kind? Dat ze zoveel geleerd hebben? Eigenlijk vind ik dat een beetje suf, het is per slot van rekening hun job toch? Daarom bedacht ik een juffentraktatie waarmee je gewoon even zegt dat het tof was het afgelopen schooljaar.

Juffentraktatie met toffees

Deze juffentraktatie zegt het met toffees. Een zakje of een potje vol wel te verstaan, net wat je leuk vindt. En het maken is super simpel met deze ‘Het was tof-fee’ juffentraktatie printables.

Wat heb je nodig?

 Wat moet je doen?

Je download natuurlijk eerst de ‘Het was tof-fee’ Juffentraktatie printable van jouw keuze. Koos je voor een potje met toffees? Dan stop je het A4 etikettenvel op de juiste wijze in je printer en print je de etiketten erop uit. Je vult de potjes met de toffees en plakt er de etiketjes op. Je kunt het nog een beetje extra aankleden door bijvoorbeeld een lintje om het potje te knopen.

Koos je voor een zakje toffees? Dan print je de ‘Het was tof-fee’ Juffentraktatie voor een zakje uit op A4 papier. Je knipt de kaartjes uit en vouwt deze in het midden dubbel. Vervolgens vul je de zakjes met toffees. Als laatste maak je het dubbelgevouwen kaartje aan de bovenzijde van het zakje met twee nietjes vast.

Tof-fee toch?

Hier vind je nog meer leuke cadeau ideetjes voor de juf of meester

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Downloads, DIY

Auteur:

Roelina is een ‘working mom’ van twee zoons (Finn en Olle) en een engelmeisje (Jasmijn), dat 2 weken na haar geboorte is overleden. Ze is gelukkig ongetrouwd met haar allerbeste vriend waarmee ze samenwoont in, zoals zij zelf zegt, haar huishouden van Jan Steen. Roelina werkt 36 uur in de week in de marketing en propt haar vrije tijd vol met hobby’s.