By 25 december 2016 Read More →

Breien zonder naalden, maar met je armen

Breien zonder naalden. Je leest het goed. Het kan! Arm breien heet deze breitechniek. Je breit letterlijk in een handomdraai originele accessoires en het enige dat je daarvoor nodig hebt is wat wol en je armen. Het is heel eenvoudig. Kijk maar eens.

https://www.youtube.com/watch?v=X18rTCAvQzs

Tutorial by Anke Helmich & Wenda Torenbosch @ StyleCookie.nl

Arm breien tutorial

In bovenstaand filmpje laat Anke van Stylecookie zien hoe je moet arm breien. Stylcookie maakte deze tutorial – Hoe brei je een mooi grof gebreide plaid… Op de arm met Lont wol – voor Libelle. Echt te gek! Makkelijk en ook nog eens heel rustgevend. Je wordt er helemaal zen van. Als het lukt..

Armbreien boek
Liever een boek dan een filmpje om je de armbrei techniek eigen te maken? In Snel en eenvoudig armbreien maak je kennis met deze techniek. Stap voor stap wordt er middels tekst en foto’s uitgelegd hoe je steken moet opzetten, heen- en teruggaande toeren breit, moet meerderen en minderen. Kortom alles wat je moet weten om zelf te kunnen armbreien. Je kunt direct aan de slag want er staan 13 leuke projecten in om zelf te maken.

Let je op dat je niet verslaafd raakt?

 

Snel en eenvoudig armbreien 10,95 – ISBN 9789044744477 – Deltas

Breien zonder naalden kan. Arm breien heet deze breitechniek. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is wat wol en je armen. Het is heel eenvoudig, kijk maar.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Doeboeken, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.