By 11 september 2016 0 Comments Read More →

Tips en ideeën voor opbergen in de kinderkamer

Opbergen in de kinderkamer kan op heel veel en vooral leuke manieren! Praktisch voorop gezien is een grote kast het fijnst. Maar je hebt vast nog wel wat hoekjes over, waar je op een originele manier de spulletjes kunt opbergen.Ik geef je een aantal leuke voorbeelden.

Ben je op zoek naar praktische en leuke opbergideeën voor de kinderkamer? Dan zijn deze tips wat voor jou! #opbergen #kinderkamer

Deze oplossing voor kinderkleding of bijvoorbeeld verkleedkleding is erg makkelijk te maken en staat geweldig! Een tak is zo gevonden, je kunt hem ook aan het plafond bevestigen met touw.

Ben je op zoek naar praktische en leuke opbergideeën voor de kinderkamer? Dan zijn deze tips wat voor jou! #opbergen #kinderkamer

Opbergideeën voor de kinderkamer

  1. Ik houd zelf erg van kijkkastjes. Je kunt daar de mooiste spulletjes in uitstallen, verzamelingen of mooie objecten / kinderkunst in kwijt. Met wat houten kistjes, geschilderd in verschillende kleuren heb je zo een eye-catcher gemaakt.
  2. Heb je een muur over dan is een staaldraad of een mooi touw een leuke oplossing voor alle kindertekeningen. Bij ikea koop je bevestigingen voor op de muur en staaldraad en de bijbehorende knijpertjes.
  3. Boven een bureau kun je werken met lege kokers of lege blikken. Lege blikken kun je kopen bij de bouwmarkt. Schilder ze in je favoriete kleuren en een originele wand is daar. Handig voor alle stationery spulletjes.
  4. Tja en dan zo’n bed met meteen een podium en opbergruimte. te gek toch? Diepe lades voor al het speelgoed en plek om op te treden! Nu nog dat grote huis vinden, waarin dit allemaal uitgevoerd kan worden 😉

Ben je op zoek naar praktische en leuke opbergideeën voor de kinderkamer? Dan zijn deze tips wat voor jou! #opbergen #kinderkamer

Credits: DIY Kledingtak VTwonen ; 1 elledecoration ;  2 Sonja Velda ;  3 PicsLovin ; 4 Frederic Lucano

Groet, myrthe www.studiosoet.nl / www.thuislab.com

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.

Simple Share Buttons