By 28 augustus 2016 Read More →

Als je haar maar goed zit! Met deze zelfmaker zeker

Op zoek naar leuke haaraccessoires om zelf te maken? Voor meisjes met lange haren zijn deze haarelastiekjes met knopen echt heel leuk én makkelijk te maken. Lees hier hoe.

Deze keer maakten we een easy peasy diy voor meisjes met lang haar: haarelastiekjes met knopen. Om je haar op te steken of een staart of vlecht vast te zetten, maakten Juul en ik in een handomdraai eigenwijs leuke haarelastiekjes.  

Zo maak je deze haarelastiekjes met knopen

Op zoek naar leuke haaraccessoires om zelf te maken? Voor meisjes met lange haren zijn deze haarelastiekjes met knopen echt heel leuk én makkelijk te maken.

Wat heb je nodig: 

  • haarelastiekjes
  • leuke knopen met opening aan achterkant
  • kleine metalen ringetjes (Pipoos)
  • tangetjes

> Bekijk ook deze artikelen met leuke haaraccessoires en tips

Hoe maak je het: 

Buig een ringetje voorzichtig met de tangetjes open. Schuif een knoop aan het ringetje en schuif het haarelastiekje in het ringetje. Buig de uiteindes weer voorzichtig terug zodat het haarelastiekje of knoopje er niet af kunnen gaan. Wij deden dit met drie knopen per haarelastiekje.

Op zoek naar leuke haaraccessoires om zelf te maken? Voor meisjes met lange haren zijn deze haarelastiekjes met knopen echt heel leuk én makkelijk te maken.

Makkelijk hé en hoe leuk is het om zelf kleur en combinatie te bepalen.

Veel plezier!

Op zoek naar leuke haaraccessoires om zelf te maken? Voor meisjes met lange haren zijn deze haarelastiekjes met knopen echt heel leuk én makkelijk te maken.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.