Wat extra kleur in mijn leven

Hoe kies je een kleur voor de wand in je woonkamer of slaapkamer. Met deze kleurtesters kies je makkelijk een kleur voor je interieur. Lees de blog met tips.
Ik wilde kleur toevoegen aan mijn interieur. Maar omdat ik altijd voor neutrale kleuren kies vond ik dat erg lastig. Deze handige kleurtesters bieden uitkomst voor meer kleur op de muur in je slaapkamer of woonkamer. Lees de uitleg op de blog
Ik was toe aan een nieuwe kleur op de muur in mijn keuken. Maar welke?Deze kleurtesters zijn super handig en maken het kiezen een stuk makkelijker.
Wil je meer kleur op de muur in je woonkamer of slaapkamer. Maar welke kleur? Ik gebruikte deze handige kleurtesters om te kiezen. Lees meer op de blog
Voor mijn verjaardag heb ik een Magimix gekregen. Enorm blij mee en al veel gebruikt! Maar met al die keukenapparatuur begint het keukenblad wel erg vol te raken.

Extra werkruimte

Met onze inmiddels 10-jarige keuken zijn we nog steeds content. Ik zou alleen zo graag wat  extra werkruimte willen hebben. Al is het alleen maar om de keukenapparatuur op te zetten. We hebben inmiddels opdracht gegeven om een werkblad/kast te laten maken, die qua stijl aansluit bij onze keuken. Aanstaande maandag krijgen we het ontwerp te zien. Ik ben enorm benieuwd!

Extra kleur

Nu we dat hebben besloten, wil ik de keuken eigenlijk ook wat opfrissen. Onze keuken is volledig zwart/antraciet-wit. Dat vind ik mooi, maar ook wel wat saai. Ik ben toe aan wat extra kleur. Daarbij komt, een wandje is zo geverfd, toch?

Achterwand verven

Sinds een aantal weken broed ik daarom op een nieuwe kleur voor op onze achterwand. Die is nu nog (jawel) antraciet. Roze lijkt me leuk. Mijn mannen lijkt dat niks, die willen groen of blauw en het liefst een felle variant. Daarom gingen we naar de Gamma om alle kleuropties te bekijken. Ik twijfelde ineens toch ook over pastel roze. Misschien was iets feller wel mooier voor in onze keuken. Dennis wilde lichtblauw en Job ging voor wat hij ‘MoodKids-groen’ noemde.  Kortom, drie totaal verschillende meningen.

Flexa Kleurtester

Daarbij ben ik een enorme twijfelaar. Hoe staat zo’n nieuwe kleur eigenlijk op de muur? Hoe verhoudt het zich tot de keuken? Staat het mooi bij de vloer? Ik blijf het altijd lastig vinden om het op zo’n klein staaltje te beoordelen. Flexa heeft voor types zoals ik 😉 ontwikkeld. Dat is 30 ml verf met een geïntegreerde verfroller waarmee je ongeveer één vierkante meter verf op de muur kan aanbrengen. Enorm handig! Zo kun je exact zien hoe de kleur op je muur staat. .

Twijfel je bij het kopen van verf ook of je de juiste kleur hebt genomen? Ik wel! De Flexa kleurtester is echt handig. Ik testte ze en pimpte mijn keuken. Lees hier over de handige geld terug actie en bekijk mijn nieuwe keuken. ;)

Roze, blauw en ‘MoodKids-groen’

Uiteindelijk kozen we voor de kleuren ‘frosted sky’, ‘sweet desire’ en ‘vintage blue’. Thuis heb ik direct de verf op de wand aangebracht en kwamen we -tot mijn verbazing- al vrij snel tot de keuze van vintage blue. Of zoals Job zegt ‘MoodKids-groen’. Een opvallende frisse en vrij felle kleur die ik in de winkel eigenlijk bij voorbaat al afwees, omdat hij mij te fel en teveel blauw leek.

Het resultaat

Binnen een uurtje hadden we de wand geverfd. Ik ben erg blij met het resultaat. De keuken heeft echt een heel andere uitstraling gekregen. Okay, ik wilde wat meer kleur in mijn leven, maar mijn man is wel bang dat ik hier vrij snel op uitgekeken raak, vanwege m’n zwart-wit fascinatie. Ach, laat dat nou het fijne zijn van verf: een nieuwe kleur zit er zo weer op! 😉

Twijfel je bij het kopen van verf ook of je de juiste kleur hebt genomen? Ik wel! De Flexa kleurtester is echt handig. Ik testte ze en pimpte mijn keuken. Lees hier over de handige geld terug actie en bekijk mijn nieuwe keuken. ;)

Geld terug-actie van Flexa

Flexa heeft tot en met 15 januari 2017 trouwens . De Flexa kleurtesters kosten € 1,99 per stuk. Bij aankoop van 2,5 liter Flexa Creations, Strak op de Muur of Expert muurverf krijg je het aankoopbedrag van maximaal 3 kleurtesters teruggestort.

Koop je 1 liter van de hierboven genoemde merken, dan stort Flexa het aankoopbedrag van maximaal 2 kleurtesters terug. Prettig geregeld, toch?

.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.