Gymschoenen pimpen

Voor gym op school gebruiken veel kinderen witte gymschoenen. Die koop je voor een paar euro bij verschillende ketens. Maar als meerdere kinderen in de klas die gebruiken, kan het voor je kind lastig zijn om te bepalen welke van haar of hem zijn. De naam van je kind erin zetten kan natuurlijk, maar ze pimpen is veel leuker!

En super makkelijk! Deze do-it-yourself maak je echt in 5 minuutjes. Bij Flying Tiger kocht ik voor 3 euro een stempelkussen speciaal voor textiel. Als stempel gebruikte ik een gummetje die achterop een potlood zit. Een gymp vol met met stippen. Vind je stippen saai? Met een scherp mesje maak je van dit gummetje in een handomdraai een hartje of een sterretje.

Gymschoenen pimpen

gympen pimpen benodigdheden

  • Gympen
  • Textielverf. Een stempelkussen is makkelijk, maar met gewone textielverf kan het ook. Doe dan wat textielverf op een sponsje, dat wordt dan je stempelkussen.
  • Een potlood met gummetje aan de achterzijde (de stempel)

 

Zo maak je ze:

  1. Haal de klittenbandjes los, zodat je ook de tong ook makkelijk kan stempelen.
  2. Stempel eerst een paar keer op een papiertje, zodat je weet hoeveel inkt je ongeveer nodig hebt. Daarna kun je los gaan. 😉
  3. Laat de inkt goed drogen. Bij sommige inkt wordt geadviseerd om de inkt daarna te fixeren met een strijkbout. Kijk even op de gebruiksaanwijzing van het product wat je hebt gekocht.

Klaar!

Hier vind je nog meer leuke ideeën om dingen te pimpen.

Voor gym gebruiken veel kinderen witte gymschoenen. Die koop je voor een paar euro. Maar ze lijken allemaal op elkaar. Gymschoenen pimpen kan in 5 minuten met deze tip!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Fashion, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.