Paashaas vouwen

Van origami krijg ik nooit genoeg. Met de stap-voor-stap foto's is deze paashaas vouwen heel makkelijk. Ook voor (kleinere) kinderen erg leuk om te knutselen als versiering voor het paasontbijt of paasbrunch.

Van origami krijg ik maar geen genoeg, het is heel erg ontspannend en je maakt de leukste dingen. Zoals deze paashaasjes die eenvoudig zijn en dus heel goed te doen zijn voor (kleine) kinderen. Zelf ook deze paashaas vouwen? Met mijn foto uitleg kun je direct aan de slag. 

 

zo vouw je een paashaas stap voor stap met foto uitleg

 

Om deze paashaas te vouwen heb je nodig:

  • (vouw)papier, ik gebruikte gewoon papier dat ik knipte op een formaat van 20x20cm maar je kunt ze natuurlijk in allerlei maten vouwen, zolang het maar vierkant is.
  • stift
  • oogjes
  • stickers

Bekijk ook onze andere zelfmakers voor pasen

Zo vouw je de Paashaasjes:

Bekijk de fototutorial die ik maakte en ga daarna aan de slag met een stift, stickers en oogjes

paashaas vouwen stap voor stap

Tip: het gevouwen haasje staat na het vouwen een beetje open, een beetje lijm ertussen zorgt voor een strakker geheel.

Denise Beckand – www.becolorand.nl

 

paashaasje vouwen_def

[ssba]
Posted in: Pasen, zelf maken, DIY, Papier

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand