Lief meisjes kettinkje voor lieve meisjes

Als moeder van een zoon waarmee ik heel veel leuke ‘jongens’- dingen doe, mis ik soms ook weleens dat meidengepruts. Bofferd die ik ben, heb ik sinds iets meer dan een jaar een lief, klein nichtje. Maar die is nog iets te klein voor deze meisjes-dingetjes. Gelukkig neemt Job ook regelmatig meiden mee naar huis voor speelafspraakjes.

De meeste dames vinden het leuk om te knutselen en dan natuurlijk het liefst van die typische meisjes-dingetjes. En dan kan ik even los. 😉

Lief meisjes kettinkje

Kettinkjes en armbandjes maken bijvoorbeeld. Zoals deze. Er kwam een vriendinnetje spelen en voor haar maakten we dit lieve meisjes kettinkje. Zó simpel, zó zoet, zó leuk!

lief meisjes kettinkje, zelf maken, knutselen, houten kralen

Ik zag dit schattige kettinkje begin 2015 langskomen op Pyssalbolaget, een Zweedse blog vol leuke simpele fröbel-ideeën voor ouders en kinderen. Had hem gepind op Pinterest, maar het kwam er steeds maar niet van.

Volg je ons trouwens al op Pinterest?

meisjes kettinkje, zelfmaken, houten kralen

Wat heb je nodig:

  • houten kralen
  • verf of viltstiften
  • leuk gekleurd draad

Zo maak je het:

Op de website van Pyssalbolaget vind je een uitgebreide omschrijving in het Zweeds. 😉 Mocht je dat niet begrijpen.. De foto’s bij de uitleg spreken voor zich.

Veel plezier!

[ssba]
Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.