Pimp je oliebollen met deze gratis party props

Nog even en het aftellen voor een nieuw jaar kan beginnen. Op oudejaarsdag staan hier de oliebollen klaar en kunnen ze niet wachten om hun tanden er in te zetten.

Dit jaar wilde ik voor de oliebollen iets geks verzinnen en liet me inspireren door meneer en mevrouw Aardappelhoofd en allerlei photobooth props. Als DIY maakte ik in de vorm van een printable oliebollen party props met dingen zoals oogjes en mondjes.

Op oudejaarsdag staan hier de oliebollen klaar en kunnen de kids niet wachten om hun tanden erin te zetten. Dit jaar versiert met oliebollen party props! Je kunt ze hier gratis downloaden.

oliebollen party props download

Wat heb je nodig:

Zo maak je je eigen oliebollen party props:

  • Knip de onderdelen langs de streeplijn uit en vouw het (behalve het feesthoedje) dubbel.
  • Vouw ze daarna open om op de achterkant lijm of dubbelzijdig tape aan te brengen.
  • Plak eerst een cocktailprikker tegen de achterkant voordat je het geheel dichtplakt.

oliebollen party props maken

Het feesthoedje

Als het feesthoedje is uitgeknipt breng je lijm aan op de plakrand en draai je het geheel in de vorm van een kegel en plak je het aan elkaar.

De vlaggetjes

Als de vlaggetjes zijn uitgeknipt, vouw je het vlaggetje eerst dubbel om daarna op de achterkant lijm of dubbelzijdig tape aan te brengen. Plak eerst aan de achterkant een cocktailprikker in het midden voordat je het vlaggetje dichtplakt.

Veel plezier en een hele fijne jaarwisseling!

[ssba]

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.