By 18 december 2015 Read More →

Met de kids naar Amsterdam

Heb jij deze kerstvakantie een bezoekje aan Amsterdam gepland staan met je gezin? Super gezellig! Echt een dag om naar uit te kijken. Een dag vol geplande bezoekjes aan kidsproof musea, fijne winkels en restaurantjes. Maar ook een dag waarop er momenten zijn waarop je de kinderen niet kunt bezighouden. Momenten waarop ze zich zelf moeten zien te vermaken. Hotel Kids Only biedt uitkomst!

hotel kids only boek

Hotel Kids Only
Hotel Kids Only, geschreven door Charlotte Borggreve & Ingrid Robers,  is een doeboek dat kinderen uitdaagt om alleen, of samen met broertjes en zusjes (of ouders natuurlijk), de lege uurtjes in de auto of tram, aan tafel, in de rij of in de hotelkamer te vullen met lezen, puzzelen, raadsels oplossen en spelletjes doen. Alles met Amsterdam als centrale thema.

Help Konigin Maxima haar portemonnee terug vinden, tel fietsen, teken een duivenstripverhaal (duiven genoeg!), ontwerp je eigen grachtenhuis of kleur je eigen meesterwerk. Bijzonder leuk boek voor kids om Amsterdam op een speelse manier te ontdekken en beter leren kennen.

Hier kun je alvast een kijkje nemen in het boek:

Meer informatie en online bestellen via: Hotel Kids Only

TIP: Dit boek is natuurlijk ook erg leuk als je in Amsterdam woont!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, Er op uit, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.