Maak een ster voor (van) een cadeau

Het meest eenvoudige cadeaupapier geef je met deze papieren sterren een feestelijke uitstraling. En ze zijn echt heel makkelijk te maken. In een handomdraai vouw je ze als versiering op een cadeau. Dat doe je zo.

sterren van papier

Maak cadeau sterren van papier, dit heb je nodig:

Je hebt voor één ster een A4 vel papier nodig, lijm en een schaar (je kunt natuurlijk ook kleinere sterren vouwen als je er maar voor zorgt dat je 2 gelijke formaten papier gebruikt)

sterren van papier knippen

Zo maak je de ster: knip je vel papier doormidden en vouw beide delen als een harmonica op. Vouw dubbel en knip de punten schuin weg zodat er pijlpunten ontstaan. Knip aan alle 4 zijden een aantal driehoekjes weg: ik verdeelde dat 2 aan de ene kant, 1 aan de andere kant (zie foto) Lijm vast vervolgens vast en bevestig de 2 delen aan elkaar. Voilà, daar is je ster voor een cadeau!

Denise Beckand – www.becolorand.nl

sterren van papier vouwen

[ssba]
Posted in: Papier, DIY

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand