By 13 november 2015 0 Comments Read More →

Kussen trends in de kinderkamer

Kussens zijn tegenwoordig niet alleen meer kussens, maar bijna kunstwerkjes. En niet alleen voor de mooi, maar het zijn ook nog een soort van knuffels geworden. Kussens worden gemaakt in allerlei vormen. Voor de kinderkamer des te leuker, het geeft een speels effect. Een boom, huis, berg of dier in allerlei mooie materialen zoals wol, ecokatoen vilt en fluweel. Hier een shopping van de leukste kussens, wat is jouw favoriet?

kussen trends in de kinderkamer

1) kussen Huisje; 2) kussen tree Donna Wilson; 3) kussen beer en kussen luchtballon via PSikhouvanjou; 4) kussen Mountain; 5) kussen panda via Kinder Wonderland.

moodkids kussen trend diy kinderkamer

Knuffel kussen kopen
Een heel origineel kussen laat je maken bij Tekenjeknuffel. Hier kun je van je favoriete kindertekening een knuffelkussen laten namaken. Ontzettend leul!

Knuffel kussen zelf maken
Mocht je zelf zin hebben om aan de slag te gaan, is dit ook simpel te doen door de kindertekening in te scannen en te printen op transferpapier. Dit koop je oa bij de Hema. Je strijkt hem op wit katoen en knipt de juiste vorm uit. Denk aan wat ruimte langs de tekening om het kussen te kunnen naaien. Knip ook de juiste vorm uit een stofje voor de achterzijde. Daarvoor kun je een leuk printje nemen of een zacht stofje. Vulling koop je bij een fournituren winkel of op de markt. Even naaien en je eigen DIY kussen is klaar!

Succes en groeten van Myrthe, www.studiosoet.nl

[ssba]
Posted in: zelf maken, DIY, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.