Heksenbezem eetstokjes

Met Halloween slaat mijn fantasie altijd op hol, ik verzin de gekste decoraties omdat ik verzot ben op dit feest. Zoals deze heksenbezem eetstokjes. Leuk decoratief op de tafel en geinig om te gebruiken bij al dat griezel snoepgoed en lekkers.

Een heksenbezem van papier maken

Een heksenbezem van papier maken

Je hebt nodig: eetstokjes, zwart papier, lijm, schaar en een stukje touw

heksenbezem eetstokjes halloween

Zo maak je ze in een handomdraai: Knip een stukje zwart papier van 7cmx10cm. Knip dit over de lange zijde in, dunne reepjes en ongeveer 2cm onder de bovenkant. Breng een streepje lijm aan de ongeknipte bovenkant en rol strak op, aan de bovenzijde van het eetstokje. Zet vast met een stukje touw en laat even drogen.

Samen met wat hapjes en snoepgoed maak je er een freaky Halloween van!

Denise Beckand – www.becolorand.nl

[ssba]
Posted in: DIY, Papier

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand