Tekenen met Jill

Mijn oudste dochter is fan van Jill. Oh ja, Jill van het televisieprogramma Hip voor Nop riep ik enthousiast en blij dat ik wist wie Jill was. Neehee! Dat is iemand anders verzuchte mijn 6-jarige verontwaardigd. Oeps. Anyway. Ze is dus fan. Fan van Jill Schirnhofer. Dus je snapt dat toen ik haar boek ‘Tekenen met Jill’ kreeg toegezonden om te reviewen voor MoodKids, mijn dochter ook weer fan van mij werd 😉

Tekenen met Jill

Enthousiast griste Marli Anne het nieuwe boek uit mijn handen. “In jouw wereld kan alles” las ze op de cover. Snel werd het boek doorgebladerd. De oh’s en ah’s vlogen me om de oren. Cupcakes, zoete jurkjes, echte Jill-meisjes en coole jurkjes ook. Je kunt het allemaal leren tekenen. En iedereen kan tekenen volgens Jill. Dus snel aan de slag.

tekenen met Jill review

Review

Marli Anne (6) was al fan van Jill. En nu dus ook van het boek. Stap voor stap wordt er in Tekenen met Jill uitgelegd middels kleine tekeningetjes hoe je bijvoorbeeld een taart moet tekenen of een gezicht. Met een paar lijnen tover je zelf dus vrij snel iets op papier, en dat is leuk! Er is ook genoeg ruimte om tekeningen zelf aan te vullen, na te tekenen of in te kleuren. Ze verbeter of perfectioneer je je net aangeleerde nieuwe tekentechniek en wordt de creativiteit en fantasie van het kind gestimuleerd. Echt een boek voor creatieve meisjes-meisjes.

Tekenen met Jill – Jill Schirnhofer – ISBN 978 90 452 0974 6

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.