By 16 oktober 2015 0 Comments Read More →

Letters in de kinderkamer

Grafische letters…kijk goed om je heen en je ziet ze overal. Het schijnt een item te zijn, dat in elk huishouden terug te vinden is. Met de grafische trend, kun je met iets simpels een statement neerzetten. Krachtig zoals de XXL letter geschilderd op de muur.

letters in de kinderkamer

Letters in de kinderkamer

Had ik nog maar een muur over, dan ging ik voor deze XXL variant. Binnen deze trend zie je grote industriële letters, vaak oude gevelverlichting van bioscopen, bezinepompen of circusverlichting. Deze zijn prachtig, maar vaak kostbaar. De Hema speelde daar slim in op in met deze betaalbare verlichtingletters. Maar helaas al snel uitverkocht.… Wachten tot ze weer op Marktplaats verschijnen. 😉 Van Selegeti zijn ze ook erg mooi, maar wel prijzig.

SUCCES!

Groetjes Myrthe www.studiosoet.nl

grafische letters in de kinderkamer

1 Dekbedovertrek en speelblokken van het Deense merk Design Letters ; 2 Letterverlichting van Mood Adventures; 3 Lightbox A Little Lovely Company via Little Thingz; 4 Poster Awesome via VTwonen

graphics in the kidsroomDIY credits: XXL letter styling: fietje bruijn / photography: dennis brandsma / vtwonen

 

Een aantal van de genoemde webshops zijn aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]
Posted in: Trend, DIY, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.