By 26 augustus 2015 Read More →

Pimp je broodtrommel

De kinderen gaan weer naar school dus moet de broodtrommel ook weer mee. Tijd om iets met de grijze broodtrommel van Stijn te doen. Ik knipte uit plakfolie zijn naam en plakte dit op zijn broodtrommel.

broodtrommel pimpen met naam

Wat heb je nodig:

Je broodtrommel pimpen doe je zo:

  • Meet op hoeveel ruimte je kan gebruiken en knip (ongeveer) in die maat een stuk bakpapier uit.
  • Zet met een grijs (HB) potlood de naam in stevige blokletters op het bakpapier.
  • Leg het bakpapier met naam omgekeerd op de achterkant van het plakfolie.
  • Daarna kras je met je nagel over de achterkant van de letters, zodat uiteindelijk de letters in spiegelbeeld op het folie staan.
  • Knip de letters uit en plak ze op de broodtrommel.

broodtrommel met naam maken

uitleg broodtrommel pimpen

Succes!

TIP: Geen zin om zelf te plakken? Ontwerp bij MyMepal een broodtrommel met naam (of foto) online!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.