By 17 augustus 2015 Read More →

Vakantieherinneringen in een doosje

Er zijn mensen die tijdens de vakantie een dagboek bijhouden en er zijn mensen die spulletjes verzamelen en mee naar huis nemen. Ik ben zoals die laatste: allerlei bonnetjes, kaartjes, folders zitten in mijn bagage waar ik even nog geen afstand van wil doen. Daarom maakte ik thuis gekomen een doosje van papier om al die kleine spulletjes in te bewaren, al je vakantieherinneringen in een doosje

landkaartdoosje maken

Een origami doosje met deksel vouwen

Je hebt nodig: een grote landkaart, lijm en schaar

Zo maak je het doosje: Knip 2 stukken uit de landkaart van 30x30cm en vouw de doosjes volgens dit voorbeeld

Maak je eigen doosjes met jouw vakantieherinneringen, waar je zo af en toe eens naar terug kan grijpen en dagdromen over de heerlijke tijd die je daar hebt gehad!

origami doosje met deksel vouwen

vakantiedoosje

Denise Beckand – www.becolorand.nl

origami doosje vouwen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: DIY, Papier

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand