By 18 juli 2015 Read More →

In drie stappen een zwevend palletbed maken

Bij hoge temperaturen vinden onze kids het heerlijk om ‘s avonds te chillen op een zelfgemaakt palletbed. Op Pinterest vond ik massa’s ideeën om creatieve dingen te doen met pallets. Wij probeerden zelf het zwevend palletbed uit. Simpel om te maken en de perfecte stek voor groot en klein om even op adem te komen, na een drukke speeldag.

zelf een pallet bed maken

Deze materialen heb je nodig:

  • Stevige houten pallet (ga eens langs bij de doe het zelf-markt of kijk eens lief naar die bouwvakker). Vind je echt geen kant en klare pallet, timmer dan zelf een eenvoudig platform.
  • Touw.
  • Matras, dekentje en kussens.
  • Lampjes en/of slingers.
  • Boormachine.

Zelf een zwevend palletbed maken, doe je zo:

  1. Boor langs weerszijden van de pallet twee gaten om het touw doorheen te halen.
  1. Hang de pallet op in een stevige boom, of aan de balken van een schommelspeeltuig. Let op dat je pallet niet te hoog hangt, zodat niemand zich pijn kan doen bij een valpartij. Knoop goed vast en zorg voor een zachte ondergrond. Vraag extra hulp om het op te hangen.
  1. Werk het palletbed af met een babymatrasje en maak het gezellig met dekens, kussens en slingers die je eventueel ook zelf kan maken. Pimp naar smaak met extra blingbling! Wedden dat je hier de komende uren niet meer af wilt?

zwevend palletbed maken

Meer leuke en simpele DIY-ideetjes, vind je op mijn blog www.leukewereld.be

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Lobke Gielkens woont samen met haar Lief Patrick en 2 prachtige kindjes Kobe (2010) en Frauke (2012) in het Belgische Puurs. Ze werkt als freelance journaliste voor het magazine van Femma en Steps Magazine. Haar ervaringen als creatieve, werkende mama schreef ze in 2013 neer in Het Leuke Mamaboek. In juni 2014 verscheen haar tweede boek Het Leuke Vakantieboek. En ook buiten de uren kan ze het schrijven niet laten. Op haar blog Leuke Wereld blogt ze over alle leuke dingen die ze maakt, beleeft en spot binnen en buiten haar gezin. Op Instagram deelt ze haar familieleven, haar DIY-projectjes, haar gemakkelijke receptjes en haar liefde voor vintage en retro. Op Pinterest pint ze alles wat haar inspireert voor het maken van leuke dingen.