By 12 juli 2015 Read More →

Ontdek je plekje met deze zomerse DIY

Met het mooie weer is het een feest om eens lekker naar het strand te gaan. Zo wil het nog wel eens gebeuren nadat je een heerlijke duik hebt genomen je niet meer precies weet waar je je spullen hebt neergelegd. Vooral als het strand in de tussentijd drukker is geworden. Om dit probleem te voorkomen maakte ik een vrolijke DIY voor een strandprikker zodat je in een oogopslag je plekje kunt ontdekken.

strandprikker kind plek vinden

Zelf een strandprikker maken? Dit heb je nodig:

  • Gekleurd lint of reepjes stof
  • Bezemsteel
  • Tagger (nietmachine)

strandprikker maken

Zo maak je het:

  • Neem een aantal stroken lint en leg deze op elkaar.
  • Leg deze stroken op de bovenkant van de bezemsteel en schiet er een paar nietjes in.
  • Klaar om naar het strand te gaan!

uitleg strandprikker

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.