Een Space Invader-deurhanger zelf maken van strijkkralen

Soms zit je als kind lekker op je kamer en wil je door niemand gestoord worden. Dan is het handig wanneer je dat zonder veel lawaai aan je vader, moeder, broertjes of zusjes duidelijk kan maken. Hiervoor maak je in een handomdraai je eigen Space Invader-deurhanger.

Zo is het voor iedereen duidelijk wanneer je wel of geen bezoek op je kamer wil.

deurhanger zelf maken van strijkkralen

Wat heb je nodig:

 

LEES HIER: Meer DIY’s met strijkkralen

 

Een deurhanger zelf maken, doe je zo:

Leg de strijkkralen volgens het Space Invader patroon in het raam. Leg het geheel op de strijkplank, leg er bakpapier overheen en strijk het zodat de kralen aan elkaar smelten. Eenmaal afgekoeld plak je op de achterkanten van de Space Invaders-stukjes dubbelzijdig tape (zorg dat er één verkeerd om ligt). Leg het touwtje op het dubbelzijdig tape van één van de poppetjes en plak ze op elkaar. Veel plezier!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.