By 10 mei 2015 Read More →

Fanfare trommel maken

Jip werd 5 jaar, groot feest dus! Zijn kinderfeestje wilde hij wel in mijn atelier vieren, spelletjes doen, knutselen en voetballen!
Zeven jongens van 5 en 6 jaar moet je niet rustig aan een tafel willen laten knutselen, dus bedacht ik dat ze iets mochten maken, waar ze vervolgens keihard herrie mee konden produceren. Dat moest wel een succes worden.
We maakten trommels, met pollepels als drumstokken. En dan met een monsterachtig uiterlijk natuurlijk. Een succes was het, na afloop liepen we met de trommels in een optocht terug naar huis. Het feest was een succes, je moet ze vooral laten gaan die boys… 😉

een trommel maken

Zelf een trommel maken doe je zo:

De trommels maak je heel eenvoudig van emmers, wat heb je nodig:

  • Emmers
  • Band, touw, wol of lint
  • Versiersels als crêpe-papier, papier, verf voor de pollepels
  • Pollepels
  • Plakogen
  • Dubbelzijdige tape of lijm

Versieren spreekt voor zich! In de zijkanten van de emmer maak je gaten, daar gaat het band of touw doorheen. Veel plezier!

Groetjes Myrthe www.studiosoet.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.