By 25 april 2015 Read More →

Super snelle zelfmakers

Mijn ruime zolderkamer wordt momenteel opgeknapt: het oude tapijt ligt eruit. De zolder bestaat uit twee gedeelten. Een deel (de studio) waar ik eerst mijn producten en materialen voor mijn toenmalige webshop opsloeg en een gedeelte waar de campingspullen liggen, de was staat te drogen. Kortom: een berghok. In mijn oude studio ligt nu een mooie vloer. De wanden zijn opnieuw gewit. Een geweldig lichte ruimte is het geworden! Nu nog met de opslagkamer aan de slag.

Waarom dit hele relaas? Mijn do­-it­-yourself tools liggen dus met vele andere spullen in de opslagkamer. Ik moet het nu doen met mijn handwerkmateriaal wat in de keukenkastjes ligt. Dus misschien deze keer niet zo’n spannende diy (het zijn er uiteindelijk twee geworden), maar wel leuke. 🙂

maken hydi

Diy 1: schrijven op je shirt
 


Dit roze shirtje lag in mijn wolmand. Textielverf en lettermal (Hema) en daar is de transformatie van een simpel shirtje al. Easy does it. Leuk voor een verjaardagsfeestje.

Diy 2: takken opknappen

Ik houd van takken, ben wat dat betreft net een klein kind. Ik heb de kale tak met restjes wol omwikkeld en nu hangt­ hij aan de muur. Hoe makkelijk is dat?

Wil je weten hoe de zolder er na de metamorfose uitziet? Volg me dan op mijn blog ohlalahydi.com.

liefs, Hydi

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.